98 92 63 33         bonord@bonord.dk
 


    Opsigelse af lejemål

Ønsker du at flytte, er der følgende regler:

1. Skriftlig opsigelse
Du skal sende eller aflevere din opsigelse til administrationen i Boligselskabet. Du kan skrive et brev, bruge opsigelsesskemaet eller sende en mail. Underskriv venligst opsigelsen. Både du og din ægtefælle eller samlever bedes skrive under på opsigelsen.

I tilfælde af opsigelse grundet dødsfald, skal vi venligst anmode, om at modtage kopi af Skifteretsattesten for at behandle opsigelsen.

Du kan hente opsigelseskemaet her.

2. Der er 3 måneders opsigelse til den første hverdag i en måned.

•Eksempel: I Boligselskabet Nordjylland har alle vedligeholdelsesordning A.
Det betyder du skal flytte 14 dage før den dato, du har sagt lejligheden op til. Modtager vi din opsigelse den 9. februar, gælder opsigelsen fra den 1. marts, og du skal betale husleje for marts, april og maj måned, og fraflytte senest 15. maj.

Du må selvfølgelig godt flytte, før de 3 måneders opsigelse er gået. Flytter du tidligere, så skriv datoen i opsigelsen. Så forsøger vi at genudleje din bolig så hurtigt som muligt.

3. Vi sender altid en bekræftelse på en modtaget opsigelse.

4. Ny adresse og nyt telefonnummer
Du skal oplyse din nye adresse og eventuelt telefonnummer. Oplys din nye adresse og telefonnummer, så vi kan sende en flytteopgørelse og komme i kontakt med dig.

5. Fraflytningssyn
Du modtager en dato for et fraflytningssyn. Fraflytningssyn er en gennemgang af boligen sasmmen med områdelederen. Se information omkring rengøring af lejligheden ved fraflytning her.

6. Intern venteliste
Din opnotering på den interne venteliste/oprykningsventelisten i afdelingen bliver slett et, når vi modtager din opsigelse.

Du kan Download matriale her

Opsigelsesskema
Opsigelsesskema - plejeboliger
Opsigelsesskema - ungdomsboliger

Pjece med gode råd ved fraflytning

 

 

Boligsøger

Område
Antal værelser
Vis kun ledige?

Skriv til os

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål til vores boliger. Skriv eller ring til os på tlf.nr. 98 92 63 33.

Navn
Adresse
Email
Besked 
 

Er du beboer?

Her kan du finde blanketter,
diverse information m.v.

Bliv medlem

Bliv medlem allerede i dag og
vi finder drømmeboligen til dig

Kontakt

Find os eller kontakt din
områdeleder.